Over Jan

Mijn naam is Jan Kerckhofs. Ik studeerde af als sommelier aan de Hotelschool Ter Duinen in Koksijde en volgde een bijkomende opleiding WSET 2 & 3. Ik liep stage in gerenommeerde restaurants als Hertog Jan en het Hof van Cleve. Werkervaring deed ik op als sommelier in restaurant La Belle (in Geel, 1 Michelinster) en in restaurant De Slagmolen (in Oudsbergen, 2 Michelinsterren). Momenteel ben ik werkzaam in restaurant De Gouden Muts (in Zoerle-Parwijs) en maak ik bovendien graag tijd om u een grandioze wijnervaring te bezorgen.

Sinds onze reis naar Zuid-Afrika genieten vooral de Zuid-Afrikaanse wijnen onze bijzondere aandacht. We raakten geïnspireerd door de frisheid die de wijnen toch kunnen geven.

Jan Kerckhofs - Wine Point

Nieuws uit de wijngaard. Blijf op de hoogte.

Win een wijnproefavond aan huis!

Klopt, jij maakt kans op een unieke wijnproeverij aan huis voor jou en 9 vrienden! Geweldig, toch?